Pogoji uporabe

Pri SPARKASSE LEASING S d.o.o. skrbimo, da je spletna stran redno posodobljena, ter da se na nje nahajajo informacije, ki jih potrebujete. Vsi podatki, ki se nahajajo na spletni strani, so zgolj informativne narave in niso nadomestilo za osebno svetovanje pri finančnem svetovalcu.

Prav tako SPARKASSE LEASING S d.o.o. ne prevzema odgovornosti za napake v vsebini ali netočnost objavljenih podatkov, do katerih je prišlo zaradi nepredvidljivih vzrokov ali napak pri vnosu.

SPARKASSE LEASING S d.o.o. ne odgovarja za vsebino in obliko podatkov spletnih strani, do katerih se vstopa preko povezav, ki niso neposredno vezane na SPARKASSE LEASING S d.o.o.. Vzpostavitev povezav na tovrstne strani je na lastno odgovornost, ter SPARKASSE LEASING S d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito osebnih podatkov ter točnost informacij na teh spletnih straneh.

Spletno stran http://www.s-leasing.si/ je intelektualna lastnina SPARKASSE LEASING S d.o.o.. Prepovedano je vsakršno javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje ali spreminjanje brez pisnega soglasja SPARKASSE LEASING S d.o.o.

Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, preoblikovanja in povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti spletne strani http://www.s-leasing.si/ ter njenih podatkov. Prav tako je kaznivo nepooblaščeno dostopanje mimo spletnih strani do kakršnihkoli drugih podatkov v okviru informacijskega sistema SPARKASSE LEASING S d.o.o.

Finančni leasing

Politika zasebnosti

SPARKASSE LEASING S d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene.

S posredovanjem osebnih podatkov soglašate, da SPARKASSE LEASING S d.o.o. zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007).

S podanim soglasjem dovoljujete podjetju SPARKASSE LEASING S d.o.o., da kot upravljavec zbirke podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene, kot so: statistična obdelava podatkov, raziskave trga, ter za pošiljanje različnega reklamnega gradiva itd. Za namene obveščanja dovoljujete uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta, SMS, mobilni telefon in drugo. Navedene podatke lahko SPARKASSE LEASING S d.o.o. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. SPARKASSE LEASING S d.o.o. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Naše prednosti

O piškotkih

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejši za obiskovalce. Spletna stran http://www.s-leasing.si/ uporablja Google Analytics, ki je Googlovo brezplačno orodje za spletne analitične podatke. Google Analytics nastavi piškotke v domeni spletnega mesta, ki ga obiščete. Uporablja več piškotkov z imeni, kot sta »__utma« in »__utmz«. Več o tem si lahko preberete na uradni spletni strani Google Analytics.

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete, ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite, ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite svoj brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika.

Finančni leasing